Esports 28/02/2018

Palmadona 2018 per conscienciar-nos de l'important paper de la dona dins l'esport

"Què passaria si na Paquita fos un home? què passaria si la campiona d'Espanya de motociclisme fos un home, tindria més patrocinadors? Segurament, sí

Juanmi Mas
2 min
Presentació del Palmadona 2018

PalmaL'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma ha presentat la tercera edició del seu programa de dona i esport, Palmadona, creat per conscienciar-nos de l'important paper de la dona en l'esport.

El batle de Palma, Antoni Noguera durant la seva intervenció

La regidora d'Educació i Esports, Susanna Moll: "Volem donar visibilitat a la dona perquè avui dia encara tenim una gran discriminació".

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha volgut deixar clar durant la seva intervenció que "l'activitat econòmica privada s'ha d'implicar amb la dona com la millor mostra de responsabilitat social i de factor humà que es pugui fer en aquesta societat. I també ha parlat dels patrocinadors privats: "Què passaria si na Paquita fos un home? Què passaria si la campiona d'Espanya de motociclisme fos un home, tindria més patrocinadors? Segurament, sí.

La tercera edició del programa de dona i esport Palmadona arrenca aquest cap de setmana a la plaça d'Espanya de Palma amb l'Expo, el ZumbathonSolidari i la cursa popular Palmadona.

Diumenge, III Cursa Popular Palma Dona

Torna la tercera edició de la correguda popular de l'Ajuntament de Palma, en homenatge de la dona i de la seva important presència en l'esport, organitzada per l'Institut Municipal de l'Esport. S'han posat a disposició de totes les ciutadanes i ciutadans 4.000 dorsals.

2.101 dones i 899 homes es varen fer seu el centre històric de Palma en la segona edició i a la seva nova ubicació. Les 3.000 inscripcions, 1.000 més que l'any anterior, es varen esgotar dies abans de l'esdeveniment. I com que on n'hi ha dos n'hi ha tres, i sabem que el 2018 Palma es tornarà a abocar a Palmadona, s'han posat a disposició de totes les ciutadanes i ciutadans 4.000 dorsals.

Al marge d'aquest cap de setmana, el Palmadona tindrà continuïtat del 7 al 28 de març amb una exposició de fotografia titulada 'Piraguïsmo con nombre de mujer' i que es podrà veure al centre cultural de Sa Nostra.

També per a dia 7 hi ha programada la taula rodona 'Som dona, som campiona" al mateix centre cultural del carrer de la Concepció. Les participants seran reconegudes esportistes com Conchi Bellorín, Ursula Pueyop, Maríua Vasco, Brigitte Yagüe i Betariz Manchón.

stats