Esports 23/05/2018

El Palma Futsal anuncia les baixes de Chicho, Maico, Favero i Eder

L'operació sortida ja ha començat en espera que el club comuniqui oficialment el fitxatge del brasiler Joao Batista

Juanmi Mas
1 min
El Palma Futsal anunciarà a les pròximes setmanes el fitxatge de Joao Batista

PalmaEl Palma Futsal fa balanç de la temporada que ha acabat i ja pensa en la campanya 2018-2019. Sisè a la lliga, semifinalista de copa i eliminat en segona ronda de la Copa del Rei pel Barcelona, mira cap al futur amb optimisme.

La primera decisió del club ha estat desfer-se de quatre jugadors que no han rendit com s'esperava. Chicho, Maico, Favero i Eder no renovaran el contracte amb el club de Palma.

Per a jugadors com Francisco Jesús 'Chicho', abandonar l'illa no serà fàcil perquè ha jugat amb el Palma Futsal durant cinc temporades. Com diu en el seu compte de Twitter, "agraesc al president Miquel Jaume i al director esportiu José Tirado l'aposta que un dia varen fer per mi". L'andalús desitja que l'equip continuï pel bon camí, "fent passes de gegant", com ha fet fins ara. També té un bon record per a l'afició i lamenta la lesió de turmell "que em va obligar a passar pel quiròfan".

Per al president Miquel Jaume, "l'objectiu serà el mateix que els darrers anys però volem estar més a prop del quart i el cinquè classificats".

El pressupost augmentarà un 10% gràcies a la fidelització de les empreses que han confiat en el projecte i la feina de l'equip de màrqueting.

L'operació sortida ha començat en espera que el club anunciï oficialment els primers fitxatges de la temporada. El jugador del Barça Joao Batista serà un dels nouvinguts, tot i que el club encara no n'ha fet oficial el fitxatge. José Tirado només ha admès contacte amb el brasiler, que enguany acaba el seu contracte amb el Barça i no serà renovat, però fonts properes al jugador diuen que l'acord ja és total.

stats