REIAL MALLORCA
Esports 02/02/2016

Óscar Díaz, feliç de "pujar al tren" del Mallorca

El Mallorca presenta el sisè reforç del mercat d'hivern, el qual arriba amb la intenció de treure's "l'espina" de la seva primera etapa al club

Ara Balears
2 min
Molango ha presentat el darrer reforç del mercat d'hivern. / RCE MALLORCA

PalmaEl davanter madrileny Óscar Díaz ha afirmat aquest dimarts en la presentació com a nou integrant de la plantilla que dirigeix Fernando Vázquez que havia de "pujar" al tren del Mallorca i "aprofitar l'oportunitat".

Díaz, de 31 anys, sisè fitxatge mallorquinista al mercat d'hivern després de Pol Roigé, Adrián Colunga, Diogo Salomao, Lago Junior i Alfredo Ortuño, ha "agraït" a l'entitat "la paciència que ha tingut al llarg de tota aquesta setmana". Tot un nou arsenal per a Vázquez, el qual ha aconseguit dues victòries en els dos partits que ha dirigit l'equip.

"Ha costat, però al final ha sortit el que tots volíem", ha subratllat l'ariet, que s'incorpora a la disciplina "vermella" després que la directiva abonàs al seu club d'origen, el Numància, 250.000 euros en concepte de clàusula de rescissió de contracte.

Díaz ha insistit que tota la plantilla "vol que tot això surti bé". "La realitat és que tenim 26 punts, això és la Segona Divisió, s'ha de fer molta feina, remar tots junts, sempre amb els peus en terra", ha precisat.

En aquest sentit, ha deixat de banda l'egoisme i ha afirmat que estarà a les ordres de Vázquez, ja que "és ell que el mana". "Hi ha molta en atac i m'és igual la posició en la qual jugui. No he vingut per ser egoista. Vénc a aportar i vull ajudar", ha sentenciat.

El conseller delegat del Mallorca, Maheta Molango, s'ha mostrat "molt satisfet" amb el fitxatge de Díaz i de les altres cinc incorporacions.

"Perceb un canvi: ara els jugadors importants de la categoria volen venir al Mallorca i l'exemple és Óscar, que amb la seva experiència i feina ens ajudarà a créixer", ha indicat Molango.

Desapercebut

Una primera etapa sense protagonisme

Pel que fa a la seva primera etapa en el Mallorca, que es remunta al 2008, Díaz ha destacat que "per fi" podrà treure's "una espina que tenia clavada".

"No vaig tenir gaire oportunitats en aquells anys amb (Gregorio) Manzano, després me'n vaig anar al Celtic (va marcar 40 gols) i a altres equips, però jo em qued amb l'experiència acumulada, que em servirà de molt ara", ha precisat.

El futbolista va arribar l'estiu de 2008 i la mateixa temporada ja va sortir cedit Celta de Vigo, que aquella temporada jugava a Segona. A Vigo va tenir minuts i després de disputar 34 partits (22 de titular) va marcar dos gols.

La temporada següent, la 2009-10, va tornar a l'illa però es va repetir la situació. No tenia lloc al planter. Així va tornar a sortir cedit, en aquesta ocasió al Recreativo de Huelva. A Andalusia va tornar a demostrar la seva vàlua. Finalment, es va desvincular del Mallorca per fitxar amb el Jerez.

stats