FUTBOL
Esports 29/09/2019

Neymar promet donar-ho tot pel PSG

En una entrevista a 'Le Parisien', el brasiler diu que la seva relació amb l'afició ha millorat

Efe
1 min
Neymar, abans del partit contra el Burdeus

ParísNeymar, que ha estat decisiu amb els seus gols en tres dels quatre últims partits de lliga del París Saint Germain, afirma que la seva relació amb els aficionats ha millorat després dels problemes que hi va haver a l'estiu, i assegura que ho donarà tot al camp per l'equip.

"Soc aquí per ajudar el PSG, per complir amb el meu paper com a jugador del club, i donaré la meva vida al camp perquè el PSG triomfi i perquè guanyem coses junts", ha explicat el davanter brasiler en una entrevista a 'Le Parisien' després la victòria d'aquest dissabte en la vuitena jornada de la lliga francesa a Bordeus per 0-1.

Preguntat sobre com van les coses amb els aficionats, que fa tot just un mes l'escridassaven i l'insultaven per voler anar al Barça, ha afirmat que van "millor". "És com una relació amb una nòvia. Quan hi ha un problema, cadascú es queda pel seu costat sense parlar. Però amb molt d'amor i amb carícies, tot tornarà a la normalitat", ha explicat. El davanter brasiler ha subratllat que està content de poder ajudar el seu equip i de marcar.

Pel que fa al duo que forma amb Kylian Mbappé, que aquest dissabte li ha donat la passada del gol, ha destacat que "és un dels millors jugadors del món". "Les coses són més fàcils quan està a la gespa", afirma.

Mbappé, per la seva banda, va revelar que entre els dos sempre han tingut "una relació basada en l'honestedat i l'admiració". "Entre nosaltres no hi ha filtre. Si alguna cosa no va bé, en parlem", va dir.

stats