Esports 17/11/2013

Neymar juga 66 minuts en la golejada del Brasil contra Hondures

El blaugrana ha rebut molts cops i s'ha queixat mostrant imatges de les seves cames a les xarxes socials

Imatge de les cames de Neymar després del partit contra Hondures / INSTAGRAM

BarcelonaEl blaugrana Neymar ha jugat 66 minuts en el partit amistós entre el Brasil i Hondures. La 'canarinha' s'ha imposat per 5-0 a Miami en un partit en què els hondurenys han defensat amb agressivitat les jugades de Neymar, que s'ha queixat dels cops rebuts penjant fotografies a les xarxes socials.

Bernardha ha fet el primer gol brasiler abans del descans. A la segona part, ha arribat el festival de gols amb Dante, que ha marcat el 0-2. Maicon ha estat l'autor del tercer; Willian, del 0-4, i el davanter del Zenit, Hulk, ha tancat la golejada.

Alves no ha jugat el partit, ja que va patir molèsties als darrers entrenaments amb la selecció.