BARÇA
Esports 20/05/2014

Neymar: "Estic ansiós per participar a la Copa del Món"

El jugador fa balanç de la temporada amb el Barça a la revista 'Glamour' i diu que ha estat un any "d'aprenentatge" i "de grans avenços"

Efe
1 min

MadridEl jugador brasiler del Barça Neymar ha assegurat que està "ansiós per participar a la Copa del Món", i que "jugar-la és un motiu d'enorme orgull i alegria".

En declaracions a la revista 'Glamour', Neymar ha reiterat: "Tenim jugadors molt qualificats i preparats per vestir la samarreta de la selecció. És cert que es creen certes expectatives amb alguns jugadors, però en el meu cas sempre he conviscut amb aquest tipus de pressió". "Sense humilitat no vas enlloc a la vida", ha afirmat quan l'han definit com un home proper i humil.

Després del seu primer any al Barça, Neymar fa balanç de la temporada. "Ha estat un any d'aprenentatge, però també de grans avenços. He après molt de la directiva del club i de companys sensacionals als quals admiro", ha assegurat.

Preguntat per les manies que té abans de sortir al camp, ha dit: "Abans de sortir truco al meu pare per telèfon i reso amb ell".

stats