Barça
Esports 17/11/2014

El Museu del Barça seguirà portant el nom de Josep Lluís Núñez

El club manté el mateix criteri que ha exposat últimament

Ara
2 min
El Museu del Barça, el més visitat del 2013 de Catalunya / FCB

BarcelonaMalgrat el seu ingrés a la presó de Quatre Camins, el Barça no té previst modificar la seva postura i el museu del club blaugrana seguirà portant el nom de Josep Lluís Núñez.

"El tema de Josep Lluís Núñez és personal i no té res a veure amb el Barça. Al club va fer una bona feina i, per tant, no hi opinarem res. Ho deu estar passar malament, però la gent li mostra un gran respecte", va assegurar fa uns dies Josep Maria Bartomeu a Catalunya Ràdio. "No hi haurà cap canvi de nom del museu. Nosaltres tenim un criteri i el seguim. La samarreta d'Iñaki Urdangarín també seguirà penjada al Palau Blaugrana", va afegir.

El president Josep Maria Bartomeu ja va anunciar a l'última assemblea del Barça que no es canviaria el nom, responent a una petició d'un soci en el torn obert de preguntes: "Canviar el nom? Això és difícil. Les persones que tenen un nom al club, o una samarreta penjada, no ho tenen pels mèrits que han fet fora. Això no ho valorem. Nosaltres ho fem pels mèrits que van fer al Barça. Hi haurà gent que estarà a favor o en contra de la seva gestió, però Núñez va ser el president que ha estat més anys al club i que va fer la revolució del futbol. Ell va modernitzar el nostre club i va fer moltes coses bones. Al Museu li van posar el seu nom i nosaltres no ho canviarem".

Les veus que demanen el canvi de nom van en augment. "Sóc partidari de canviar el nom del museu. Amb tots els respectes per a Josep Lluís Núñez, però no m'agrada, fa de mal explicar", va dir Agustí Benedito fa uns dies.

Tot i que no hi té a veure amb la seva gestió al Barça, l'ingrés de Josep Lluís Núñez a la presó de Quatre Camins apareix aquest dilluns a molts articles d'opinió de la premsa esportiva. "D'aquí a uns anys la junta hi podrà exposar al Museu Núñez els grillons que va portar l'expresident a la seva cel·la o el tradicional pijama de ratlles", ironitza Lluís Simón a 'L'Esportiu'.

stats