Esports 28/01/2015

Jorge Lorenzo: "L'any passat em vaig equivocar però tots aprenem dels errors"

L'equip Yamaha de MotoGP s'ha presentat aquest dimecres a la seu del seu principal patrocinador a Madrid

Efe
2 min
Lorenzo i Rossi destapen les noves motos. / EFE

MadridEl mallorquí Jorge Lorenzo i l'italià Valentino Rossi han estat les estrelles de l'equip Yamaha de MotoGP, que per primera vegada en més de deu anys ha realitzat la presentació oficial del seu equip a les instal·lacions del seu principal patrocinador, Movistar, a la seva seu central de Madrid.

Quatre victòries, quatre podis i el subcampionat del nou vegades campió del món italià Valentino Rossi van ser el bagatge de l'equip Yamaha durant la temporada 2014, que ara esperen superar amb escreix els seus representants durant la temporada 2015, que començarà el proper 29 de març al circuit qatarià de Losail.

A més dels pilots, les notes destacades de la presentació les van marcar les noves Yamaha YZR M 1, la darrera evolució de les quals tindran la possibilitat de provar tant Rossi com Lorenzo a partir de la setmana que ve, el 4 de febrer, al circuit malai de Sepang, després de l'intens treball realitzat pels enginyers japonesos durant el període hivernal.

"L'any passat em vaig equivocar en la planificació de la temporada i tots aprenem dels errors, però enguany, després d'unes breus vacances, he començat molt fort a entrenar i, de fet, acab de tornar d'Andorra de fer entrenament d'esquí de fons", ha explicat Jorge Lorenzo només començar la seva al·locució.

"Les sensacions per ara són bones, crec que mai no havia entrenat tant com fins ara i de manera tan específica. L'any passat va ser el meu punt més feble i crec que aquesta vegada ho hem millorat", ha afegit Lorenzo.

"La temporada passada no va començar gaire bé, però vam acabar molt millor; Márquez va fer una temporada extraordinària i Valentino també, i al final del curs vaig aconseguir la regularitat necessària i aquesta dinàmica és la que al final de l'any et permet lluitar pel títol, i per què no he d'intentar aconseguir més de les dues victòries que vaig sumar l'any passat al final", va assegurar el quàdruple campió del món de motociclisme.

Pel que fa a la moto, va assegurar que "el Japó ha treballat molt en la nova moto, tenc curiositat per saber com va en els primers tests de Sepang, perquè després del Gran Premi de València, a final de la temporada passada, vam poder comprovar que la nova moto havia fet un parell de passetes endavant".

stats