Espanyol
Esports 10/12/2014

Montañés, sobre les seves lesions: "Mai havia viscut un moment així"

L'extrem de l'Espanyol admet que ara es troba al 100% després d'unes setmanes amb un intens treball de prevenció amb els serveis mèdics del club

Efe
1 min

BarcelonaL'extrem de l'Espanyol Paco Montañés ha explicat aquest dimecres al matí, després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva, que ha passat una "situació difícil" després de patir diverses lesions aquesta temporada, i ha confessat que en tota la seva carrera "mai no havia viscut un moment així".

"Semblava que estava bé i llavors em venia una punxada i havia de sortir una altra vegada del grup. M'he posat una mica nerviós perquè quan no jugo em sento malament. Estem confiats que això no tornarà a passar", ha comentat el futbolista, que ha revelat que segueix un pla específic de treball de prevenció.

Ara, Montañés està a disposició de l'entrenador. "Em trobo molt bé, físicament al cent per cent, però necessito continuïtat de partits per estar a un nivell alt. Ara em sento segur entrenant-me, tant físicament com mentalment. El departament mèdic ha fet un gran treball amb mi", ha afirmat.

Col·lectivament, l'ex del Saragossa ha reconegut que en la situació en la qual està immers l'equip "cada partit a casa és una final i juguem amb l'obligació de guanyar". "Ens agradaria estar més tranquils i no viure amb aquesta pressió, però hem de saber jugar en un moment així", ha apuntat optimista.

Finalment, Montañés ha lamentat el resultat en el derbi contra el Barça, diumenge passat al Camp Nou: "Va ser un pal perdre i que el màxim rival ens marqués cinc gols. La nostra primera part va ser molt bona i estem orgullosos del que vam fer, però en la segona ens vam enfonsar".

stats