Espanyol
Esports 19/11/2014

Montañés és dubte per a l'Athletic per molèsties al genoll

L'extrem ha pogut completar l'entrenament amb normalitat però els metges determinaran demà el seu estat si les seves molèsties van a més

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsL'extrem de l'Espanyol Paco Montañés pateix dolor neuràlgic a la zona del forat popliti del genoll dret, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava, i la seva presència per al partit d'aquest divendres contra l'Athletic de Bilbao, a San Mamés, no està garantida.

El futbolista s'ha sotmès a un primer control mèdic aquest matí després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva i, encara que ha pogut acabar la sessió amb normalitat, els metges han volgut realitzar-li noves proves més tard, que finalment han confirmat el diagnòstic.

El club català ha explicat que espera que Montañés participi dijous amb la resta dels seus companys a la sessió de la Ciutat Esportiva, on els serveis mèdics estaran molt pendents de les sensacions del futbolista i d'acord amb això determinaran si pot viatjar a Bilbao.

Montañés va ser baixa en l'anterior partit de Lliga, contra el Vila-real en el Power8 Stadium, per una distensió al bíceps femoral de la cama dreta i les lesions han minvat la seva continuïtat aquesta temporada.

stats