FUTBOL
Esports 12/03/2017

Ramos torna a rescatar un Madrid amb dubtes (2-1)

El Betis, que acaba amb 10, molest perquè Mateu Lahoz perdona l'expulsió de Keylor Navas al primer temps

Ara
2 min
Sergio Ramos celebra el gol contra el Betis

BarcelonaSergio Ramos marcant de córner i l'àrbitre Mateu Lahoz al centre de les mirades. Una combinació habitual que s'ha repetit al Santiago Bernabéu. El Reial Madrid ha recuperat el liderat després de guanyar 2 a 1 el Betis amb un gol de Sergio Ramos a la sortida d'un córner. El Betis s'havia avançat al marcador al primer temps després d'un error clamorós de Keylor Navas, xiulat per una part de l'afició blanca, que havia aprofitat Sanabria, però Cristiano Ronaldo, caçant una centrada lateral, ha fet el gol de l'empat d'un partit que els blancs no han tingut mai controlat.

El partit ha estat marcat per l'actuació de Mateu Lahoz, molt protestat pels andalusos. Sobretot per una jugada a l'equador del primer temps que hauria pogut suposar l'expulsió de Keylor Navas. En un contraatac del Betis, el serbi Brasanac s'ha plantat davant del porter madridista, que ha envestit l'atacant del Betis en una aparatosa topada. L'àrbitre no ha assenyalat res i ha deixat seguir jugant. La polèmica jugada ha arrencat a les botes de Sanabria, amb una passada a l'espai que no ha pogut controlar Brasanac. El bot ha superat Keylor Navas, que sortia a la desesperada per intentar refusar la pilota i ha acabat topant a la frontal de l'àrea amb el rival, a qui ha fet caure amb totes dues cames.

La topada de Keylor Navas amb Brasanac al Madrid-Betis que no ha assenyalat Mateu Lahoz.

Al segon temps, i just abans del segon gol madridista, Piccini ha estat expulsat per part andalusa. Al minut 92, amb els verd-i-blancs amb un jugador menys però buscant l'empat a la desesperada, Keylor ha tret una mà salvadora que ha evitat el 2 a 2 definitiu.

stats