HOQUEI PATINS
Esports 31/01/2015

El Manlleu se sobreposa a l'exhibició de Ton Baliu i salva un punt contra el Monbus Igualada (4-4)

Tot i els quatre gols del capità igualadí, els de Cesc Monclús han vist com el conjunt local empatava a minut i mig pel final gràcies a un també inspirat Lluís Teixidó, autor d'un 'hat trick'

Jordi Graell

BarcelonaEl Manlleu i el Monbus Igualada han empatat 4-4 en el partit que obria la dinovena jornada de l'OK Lliga. Després d'una primera part elèctrica en què han anotat per partida doble tant Lluís Teixidó -el primer gol amb un penal rigorós- pels locals com Ton Baliu pels visitants, al segon temps semblava que Baliu s'enduria el duel particular gràcies a dues dianes més -la segona amb una magnífica execució de falta directa i que significava el seu pòquer particular- que encarrilaven el matx pel seu equip.

Tot i així, els manlleuencs no s'han rendit i malgrat que Lluís Teixidó i Aleix Prims han vist com Elagi Deitg els aturava dos penals, han aconseguit salvar un punt gràcies a dos gols en els últims cinc minuts de Marc Julià i Aleix Prims.