Futbol
Esports 03/06/2023

El Manchester City no falla a la final de Copa i Guardiola ja suma 34 títols a la banqueta

Dos gols de Gündogan han donat el títol de Copa a l'equip 'citizen', que ara buscarà el triplet a la final de la Champions

2 min
El Manchester City ha guanyat la copa anglesa

BarcelonaEl Manchester City de Pep Guardiola ha fet festa grossa en derrotar el seu etern rival, el Manchester United, a la final de la Copa anglesa a Wembley (2-1). Per primer cop en més de 150 anys, els dos equips de Manchester es veien les cares a la final. I ha estat l’equip dirigit pel català qui s'ha endut el trofeu gràcies a dos gols de Gündogan, el primer el més matiner en la història de les finals, ja que ha arribat als 14 segons de joc.

Abans del descans, el portuguès Bruno Fernandes ha aconseguit el gol de l’empat dels red devils, però seria de nou Gündogan l’encarregat de fer el gol del triomf del City. Aquesta és la setena Copa en tota la història del Manchester City i el segon trofeu que guanya aquesta temporada del club, que fa poques setmanes ja va guanyar el títol de lliga. El dissabte vinent, l’equip citizen intentarà tancar la millor temporada de la seva història a la final de la Lliga de Campions contra l’Inter de Milà. El City no ha guanyat mai la Champions.

Aquest és el títol número 34 en 14 anys de carrera de Pep Guardiola, que podria ser el primer entrenador capaç de guanyar dos triplets com a tècnic en cas de triomfar a la final de Champions. L'equip de Pep Guardiola també està a un partit de convertir-se en el segon equip anglès en la història a conquistar els tres grans títols la mateixa temporada, després del Manchester United el 1999.

Gündogan encara no sap on jugarà la propera temporada

"Tenim una oportunitat de fer alguna cosa especial i guanyar el triplet i no volem perdre-la", ha dit al final del partit Gündogan, escollit millor jugador de la final aquest dissabte. "Puc prometre als aficionats que donarem tot el que tinguem per guanyar a Istanbul", ha afegit el jugador alemany amb arrels turques, que acaba contracte aquesta temporada, i ha admès que encara no sap que farà la propera temporada.

stats