BARÇA
Esports 20/02/2016

Luis Enrique: "Jugant cada dos o tres dies, només ens podem exigir competir"

El tècnic del Barça ha explicat el canvi d'Arda per evitar quedar-se amb 10 jugadors

A.l.
1 min
Luis Enrique / JAIME REINA / AFP

BarcelonaL'entrenador del Barça, Luis Enrique Martínez, ha assumit que el calendari carregat de partits que ha tingut el conjunt blaugrana aquest inici del 2016 provoca que l'equip no pugui exhibir sempre el seu millor futbol. "Jugant cada dos o tres dies, només ens podem exigir competir", ha sentenciat el tècnic culer.

"Podem estar més o menys encertats, tenir més o menys control, però estic content del que he vist", ha resumit l'entrenador asturià sobre el que ha vist aquesta tarda a l'Estadi de Gran Canària.

L'asturià ha negat que el partit hagi tingut un "ritme baix". "Tot el contrari", ha reblat l'entrenador del Barça, que ha demanat un més bon "posicionament" dels jugadors per evitar els contraatacs dels insulars. "La pilota no els crema", ha assegurat Luis Enrique per explicar els bons moments del Las Palmas en algunes fases del duel.

En la roda de premsa, l'asturià ha tornat a mostrar el seu caràcter. "Les meves decisions no les he d'explicar, podran agradar més o menys", ha respost Luis Enrique quan se li ha preguntat pel fet de no canviar gairebé mai el trident atacant. Al descans, ha sorprès amb el canvi d'Arda Turan, que ha cedit el seu lloc a Rakitic. Una substitució per evitar quedar-se amb 10 jugadors: "Té la mania de tirar-se a terra per prendre la pilota, no volia tenir aquest risc".

stats