Esports 23/04/2020

Quins són els llibres preferits d'alguns dels esportistes d'elit de Mallorca?

Joan Sastre, Xavi Torres, Cintia Rodríguez i Gaby Ocete han fet les seves recomanacions literàries el Dia del Llibre

Ara Balears
1 min

PalmaEl futbolista Joan Sastre, la gimnasta Cintia Rodríguez, el nedador paralímpic Xavi Torres i la jugadora de bàsquet Gaby Ocete han recomanat aquest dijous els seus llibres preferits, coincident amb el dia de Sant Jordi, per llegir durant el confinament.

Sastre, el defensa del Mallorca, llegeix Poder sense límits, d'Antoni Robbins, i Ocete, jugadora del Guernica KESB, recomana El món groc, d'Albert Espinosa, i En les sabates de Valeria, d'Elìsabet Benavent.

Per llegir durant la quarantena, Torres, set vegades medallista paralímpic, ha triat els llibres Miracle als Andes, de Nando Parrado, i Sense por de caure, de Gabriel Forteza, i Rodríguez, classificada per als Jocs Olímpics de Tòquio, La gimnàstica que no es veu, d'Oscar Escalante i Javier Gómez.

Segons ha explicat el Consell de Mallorca en un comunicat, aquesta iniciativa forma part del programa 'Esport a casa', que va posar en marxa la institució el passat 20 de març. Aquests vídeos, en què participen persones rellevants de l'esport, tenen com a finalitat mostrar sessions esportives completes i també tallers didàctics familiars sobre diferents matèries, com la prevenció d'accidents, nutrició saludable o bons hàbits posturals, entre d'altres.

stats