El Llevant suma tres punts claus i s'allunya del descens (1-0)

Un solitari gol de David Barral derrota un Còrdova destinat al descens

Efe
David Barral, en acció contra el Còrdova

Val`ènciaEl Llevant ha fet un gran pas en la seva lluita per seguir a Primera després de sumar el segon partit consecutiu guanyant. L'equip 'granota' ha derrota el Còrdova (1-0) gràcies a un gol de David Barral i en espera dels partits d'aquest dimecres té un coixí de sis punts sobre la zona de descens.

El Còrdova, contra les cordes i condemnat al descens, ha intentat portar perill d'un primer temps en que el Llevant ha controlat millor les emocions, defensat amb comoditat i esperant una errada rival per donar el cop. Barral, el golejador local, ha aprofitat una errada dels andalusos i tot sol, ha fet el primer gol just abans dels descans després de l'assistència de Casadesús.

A la segona part el Còrdova, conscient que li calia puntuar per intentar tenir alguna esperança, ha controlat més el partit, però li ha mancat la capacitat de crear ocasions clares de gol. En els darrers minuts de fet, el Llevant s'ha crescut amb contres que haurien pogut significar el segon gol del partit.

Llevant: Marino, Ivan López, Vyntra, Morales (Nikos, 86'), J.Garcia, Ivan Ramis, Sissoko (José Mari, 69'), Simao, Camarasa, David Barral i Casadesús (Kalu Uche, 75')

Còrdova: J.Carlos, Crespo (Gunino, 46'), Fraga, Iñigo López, Deivid (Heldon, 68'), Luso, González (Fede Cartabia, 60'), Rene Khrin, Bebe, Fede Vico i Nabil Ghilas.

Gol: 1-0 David Barral (41')

Àrbitre: Jesús Gil TG: Deivid (29'), Casadesús (46'), José Mari (79'), Iñigo López (86'), Gunino (88') i Nikos (90')