Futbol Català
Esports 24/06/2011

El nou amo del Lleida es decidirà el 27 de juny

L'expresidenta Anabel Junyent va formalitzar la més alta oferta econòmica pel club d'entre els candidats a presidir-lo la propera temporada

Redacció
1 min
Seguidors del Lleida protesten per l'estat del club en el darrer partit de Segona B

LleidaLa decisió sobre la persona que haurà de presidir el futur Lleida a Segona B no veurà la llum fins el proper dilluns, dia 27, segons han afirmat els actuals administradors concursals. Ahir al matí, al jutjat mercantil número 1 de Lleida es van obrir les pliques de les tres propostes presentades. La secretària del jutjat, Lídia Urrea, va ser l'encarregada de fer-ho de forma pública. L'oferta més alta la va fer l'expresidenta Anabel Junyent.

Finalment, tres propostes van quedar damunt la taula. La de Junyent, valorada en 70.000 euros. El grup del president de l'Almacelles, Sisco Pujol, va oferir 68.000 euros. Només 6.000 va ser la proposta de president del Lleida FC, Manuel Pérez. Els administradors concursals han iniciat el procés de valoració de les tres candidatures, en què no només comptarà l'oferta econòmica sinó també altres aspectes com els avals amb els quals compta cada candidat i els contractes futbolístics que podrien realitzar.

stats