Violència masclista
Esports 01/03/2023

L'exmadridista i actual jugador del PSG Achraf Hakimi, investigat per una presumpta violació

Segons ha publicat 'Le Parisien', la víctima no va voler interposar una denúncia, però és la policia qui ha obert una investigació d'ofici

ARA
2 min
Ashraf Hakimi durant el partit de la Champions contra el Bayern

BarcelonaSegons ha informat el diari Le Parisien, aquest diumenge, 26 de febrer, una jove va acudir a la comissaria de Nogent-sur-Marne, a París, i va assegurar que Achraf Hakimi, lateral dret del París Saint-Germain, l'havia violat. Segons el rotatiu francès, la presumpta víctima, de 23 anys, va assegurar que no volia posar una denúncia sinó prestar "una declaració de violació". Davant la gravetat dels fets i la notorietat del presumpte autor, el cas va passar a mans de la prefectura de policia i a la Fiscalia per obrir una investigació d'ofici.

L'origen dels fets es remuntaria al 16 de gener passat, quan Achraf Hakimi i la jove van començar a intercanviar missatges per Instagram. Segons el relat que publica Le Parisien, aquest dissabte, 25 de febrer, la jove hauria acudit al domicili del jugador en un Uber que hauria encarregat el mateix futbolista del PSG, que la va convidar a casa seva mentre la seva dona –l'actriu Hiba Abouk– i els seus fills eren de vacances a Dubai. Segons el relat que recull el diari, a l'arribar a la casa del futbolista, Hakimi suposadament "l'hauria besat a la boca, després li hauria aixecat la roba i li hauria besat els pits", tot i que ella s'hi hauria negat.

La noia també hauria assegurat en la seva denúncia que el jugador va arribar a penetrar-la amb els dits –sempre segons la versió publicada pel diari francès–. La jove se n'hauria aconseguit alliberar amb una puntada de peu. Havent-se aconseguit desfer, per moments, del seu suposat agressor, hauria enviat un missatge a una amiga perquè anés a buscar-la. La noia, espantada, va acudir a la comissaria al·legant que Achraf Hakimi l'havia violat. Si bé en un primer moment no va voler dipositar una denúncia, la policia, davant la gravetat dels fets, va decidir actuar d'ofici i obrir una recerca. Aquest cap de setmana l'internacional marroquí no va jugar en el triomf a domicili del seu equip contra el Marsella perquè va ser baixa per lesió.

El retorn a la competició de l'ex de clubs com el Reial Madrid i el Borussia Dortmund està previst per al pròxim dissabte, en un duel contra el Nantes, també corresponent a un partit de la Ligue 1. Aquest nou cas d'una presumpta violació d'un futbolista reconegut internacionalment arriba mentre a Barcelona s'està investigant Dani Alves, també ex del PSG i d'altres clubs com el Barça, el Sevilla o el Juventus.

stats