Futbol
Esports 22/03/2023

Kylian Mbappé fa molt feliç un nen (més famós que ell) amb aquesta foto

El futbolista del París Saint-Germain s'ha convertit en notícia de la mà d'aquesta criatura de només set anys

2 min
Kylian Mbappé, fotografiat per Kim Kardashian amb el seu fill Saint West

BarcelonaTot i que el París Saint-Germain va patir una important derrota aquest cap de setmana contra el Rennes, el futbolista Kylian Mbappé continua intacte al capdamunt de la llista d'ídols de molta gent, que habitualment el paren per demanar-li fotografies i autògrafs. Entre aquests, ara hem descobert que hi ha un fan molt jove a l'altra banda de l'Atlàntic que el té idolatrat malgrat ser gairebé més conegut que ell. Es tracta de Saint West, el segon fill de Kim Kardashian i el seu exespòs, el raper i dissenyador Kanye West.

La història s'ha conegut ara perquè la mare de la criatura ha publicat una foto dels dos junts, cosa que ha permès que els 349 milions de persones que segueixen la celebrity a Instagram descobreixin el fanatisme futbolístic del nen. El Saint, de només set anys, ha estat aquests dies amb la seva mare viatjant per Europa i passant per alguns dels estadis més importants del continent. A pesar de la curta edat del nen, és conegut arreu del món, ja que va néixer durant el seguidíssim reality show de la seva mare i ha estat perseguit pels paparazzis a tot arreu on va.

En la seva visita a l'estadi del París Saint-Germain, Kardashian va aconseguir que els permetessin visitar la zona dels vestidors perquè el seu segon fill es fes una foto de record amb Kylian Mbappé, que es va mostrar somrient i molt atent. De fet, amb la visita de Kardashian no només hi anaven ella i el seu nen, també els acompanyaven quatre amics del Saint que, lògicament, també van voler les seves fotografies amb el davanter, de 24 anys.

Kylian Mbappé amb Saint West, fill de Kim Kardashian, i els seus millors amics després de jugar un partit a París

Després d'haver fet possible el somni del seu nen, Kardashian va agrair al futbolista la seva paciència malgrat haver perdut el partit a través del seu compte d'Instagram. "Moltes gràcies, París Saint-Germain, per haver fet realitat els somnis del meu fill", va escriure Kim Kardashian a les seves xarxes socials després de mostrar, a més, la videotrucada que van mantenir amb el jugador brasiler Neymar, un jugador que també li agrada al seu fill.

Amb sorpresa a Londres

Ja que havien travessat l'Atlàntic, Kardashian i els amics del seu fill també van passar per Londres. Allí van presenciar el partit que va enfrontar l'Arsenal amb l'Sporting de Lisboa, que va guanyar l'equip local. Després del partit, Kardashian va poder parlar amb Bukayo Saka, davanter central de l'Arsenal. L'equip li va fer un regal: unes samarretes signades per David i Victoria Beckham. "Acabem d'arribar a la nostra habitació i ens trobem amb unes samarretes enviades per Victoria i David Beckham. Es van assabentar que estic de tour futbolístic amb el Saint i els seus millors amics i van signar les samarretes per a tots ells", ha explicat Kim.

stats