NBA
Esports 27/10/2011

Més de 15 hores de reunió apropen la fi del tancament patronal de la NBA

Jugadors i propietaris es tornaran a reunir aquest dijous (20 hores) i, si arriben a un acord abans de dilluns, encara es podrà realitzar una temporada de 82 partits

àlex Gozalbo
1 min
Kobe Bryant.

BarcelonaDesprés del fracàs de la setmana passada, jugadors i propietaris de la NBA han apropat posicions en una nova reunió per tractar de desbloquejar el tancament patronal de la competició. La sessió de treball, que ha tingut una durada de 15 hores i mitja i ha finalitzat passades les 3.30 hores de la matinada a Nova York, ha servit per avançar en alguns temes clau i les dues parts confien a arribar a un acord entre dijous i divendres.

"No puc dir que hem fet un gran progrés, però hi ha una mica de progrés en el sistema de contractació", ha explicat Derek Fisher, que ha avançat que hi haurà una nova reunió aquest dijous (20 hores).

Segons Billy Hunter, "no hem discutit sobre el repartiment d'ingressos, només sobre el sistema de contractació. La NBA ja estava a punt de cancel·lar més partits. Un calendari de 82 partits encara és possible si arribem a un acord abans de dilluns".

David Stern, Adam Silver, Peter Holt (Spurs), Glen Taylor (Timberwolves) i Jim Dolan (Knicks), per la banda dels propietaris, i Billy Hunter, Derek Fisher, Maurice Evans, Ron Klempner i Kevin Murphy, per la banda dels jugadors, han sigut els interlocutors en una reunió en la qual ja no ha estat el mediador federal designat per Barack Obama, George Cohen.

Aquest diumenge algunes estrelles de la NBA, entre les quals hi ha Kobe Bryant, Dwyane Wade o Dwight Howard, jugaran un partit d'exhibició (World All-Star Classic) a Puerto Rico. El partit està organitzat per José Pabón (Lincoln Road Productions) i Todd Washington (Reign Incorporated) al Coliseo José Miguel Agrelot, que té capacitat per a 18.000 espectadors.

stats