Esports 22/01/2018

Juan Arsenal Moreno, nou entrenador del Formentera

El club ho fa oficial després de la renúncia de Tito García Sanjuán

Ara Balears
1 min
Juan Arsenal Moreno, nou entrenador de la SD Formentera

PalmaEl Formentera ha fet oficial el fitxatge de Juan Arsenal Moreno (Albacete, 1976) com a nou entrenador. El nou tècnic arriba del Salerm Puente Genil de Fútbol, de Tercera Divisió, després de la renúncia de Tito García Sanjuán aquest dilluns dematí.

Arsenal ha passat pel Valdepeñas, el Ronda, l'Hellín, el Villarrobledo, el Martos, el Lucena i l'Atlético Mancha Real, i ha deixat una "impremta important per allà on ha entrenat", segons el club de Formentera. En la seva trajectòria professional, aquesta nova experiència suposarà el debut a Segona B de l'entrenador. Però el club no li dona importància: "No ens preocupa que no hagi entrenat cap equip de Segona B. L'experiència en el món del futbol és molt relativa".

El tècnic arriba a Formentera amb el repte d'aixecar la dinàmica negativa en la qual ha entrat la plantilla durant les darreres setmanes. El president del club confia en les possibilitats del nou entrenador: "Tenim grans referències d'ell. Sabem que és un entrenador al qual li agrada tractar bé la pilota i ens oferirà un joc vistós i atractiu". En aquesta línia, els membres del club confien en la feina i diuen que estan "segurs" que s'aconseguirà l'objectiu marcat des del principi de la temporada: la permanència a la categoria.

Està previst que el nou entrenador s'incorpori dimarts i pugui dirigir el seu primer entrenament com a nou tècnic. Abans de l'entrenament, serà presentat en roda de premsa davant els mitjans.

stats