FUTBOL
Esports 17/02/2015

"Estic en el meu millor moment i la porta de la selecció s'està tancant": Jonathan Soriano, a EFE, en 10 frases

Soriano, que ha esclatat com a golejador a la lliga austríaca, repassa el seu estat de forma, el somni de la selecció i el duel contra el Vila-real

Efe
2 min
Jonathan Soriano / REDBULLS.COM

BarcelonaEl Red Bull Salzburg s'enfronta al Vila-real en l'eliminatòria de setzens de final de l'Europa League. El davanter català de l'equip austríac, Jonathan Soriano, ha analitzat en una entrevista a EFE la seva situació i l'enfrontament amb els de La Plana.

Sobre la trucada de la selecció:

1. "És difícil, hi ha molts jugadors, tenen molt nom i han fet molt a la Lliga espanyola o en lligues grans i tenen la confiança del seleccionador".

2. "Seguiré treballant, fent gols per a l'equip perquè individualment serveixi per a alguna cosa i a partir d'aquí seguir treballant almenys per mantenir viu aquest somni que tinc".

3. "L'edat va passant i el nivell anirà baixant. Pot ser que ara estigui en el meu millor moment i la porta de la selecció s'està tancant".

4. "Em van proposar jugar amb la selecció austríaca, però al fer les gestions van veure que havia estat internacional amb Espanya sub21 i això fa que ja no tingui possibilitats. Però vaig estar parlant amb la federació i tot".

Sobre ofertes per abandonar Àustria:

5. "Truquen, pregunten, però al club no en volen saber res. Em demanen que no marxi. És cert que estic còmode i hem arribat a un acord per augmentar el contracte".

6. "El Salzburg ha rebut trucades i ha tingut reunions, però el club no està disposat a negociar per res i amb ningú. D'Alemanya i d'Espanya, no ha vingut cap oferta oficial. Ningú ha intentat negociar amb el club".

Sobre l'eliminatòria contra el Vila-real:

7. "Pel que he vist, així que roben la pilota, surten molt ràpid amb els tres de dalt. Vietto, Giovani Dos Santos i Cherysev. En això ens podem assemblar, fem una pressió molt forta per poder sortir ràpid".

8. "El Vila-real és un dels pitjors equips que ens podria haver tocat".

9. "Per una banda ens va alegrar que toqués el Vila-real, que és un rival fort i ens fa il·lusió anar a Espanya a jugar contra un equip espanyol, però d'altra banda és molt difícil perquè són favorits i ho tindrem molt difícil".

10. "Tenen grans jugadors. A Giovani ja el coneixem, és boníssim, fa molta feina. Cherysev també és un jugador molt conegut. Vietto, que no sabíem molt d'ell, està fent una temporada boníssima. És un equip amb molt bons jugadors".

stats