Bàsquet - Lliga Endesa
Esports 13/03/2023

La farra bona de Saras era al Palau Blaugrana: l'Instant Replay de l'ARA

L'entrenador del Barça recupera la complicitat del públic durant el partit contra el Baxi Manresa

2 min
Sarunas Jasikevicius

BarcelonaDimecres Sarunas Jasikevicius va donar permís a la plantilla del Barça i va anar a sopar amb la seva dona. L'entrenador va acabar la nit en un local de música en directe, on la cantant li va dedicar una cançó. L'escena es va fer viral a les xarxes socials i alguns mitjans ho van aprofitar per posar en dubte la professionalitat del lituà. El Palau Blaugrana va aprofitar el partit plàcid contra el Baxi Manresa per reiterar-li el seu suport.

El Baxi Manresa reserva esforços

El Baxi Manresa va reservar forces. La derrota contra el Barça deixa l'equip en una situació complicada, però la classificació encara està molt ajustada. El Betis també va perdre contra el Baskonia i, per tant, tan sols té una victòria d'avantatge. Comptant el partit ajornat contra el Lenovo Tenerife, al conjunt bagenc li queden 13 finals per intentar evitar el descens a la LEB Or. El duel directe de dissabte serà clau.

El València no troba a faltar Prepelic

Ho sabien a Madrid i a Badalona i ho comencen a descobrir a València. Klemen Prepelic és un jugador difícil de gestionar. Àlex Mumbrú el va deixar fora de la convocatòria per jugar a la pista del Bàsquet Girona, però el seu equip no el va trobar a faltar. "És una decisió tècnica, exclusivament meva. Tinc 14 jugadors i crec que era el millor per al partit de Fontajau", va explicar l'entrenador català.

Sense revenja a Tenerife

El Joventut no va poder treure's l'espina de la derrota contra el Lenovo Tenerife a la Copa del Rei i va tornar a perdre contra l'equip canari. A més, la Penya va deixar escapar el basket average contra un rival directe. "El partit s'ha decidit en la primera meitat. Ells han jugat amb més duresa i ambició. Les pèrdues de pilota i el rebot han sigut dos aspectes clau contra un rival que ens coneix molt bé", va analitzar Carles Duran.

stats