Bàsquet - Lliga Endesa
Esports 18/12/2022

El segon argentí més feliç del món: l'Instant Replay de l'ARA

Nico Laprovittola celebra una nova victòria del Barça amb la samarreta del seu país

1 min
Nico Laprovittola

BarcelonaEl segon argentí més content del món va ser Nico Laprovittola. El base de Barça va celebrar la victòria de l'equip blaugrana contra l'Unicaja amb una samarreta de l'Argentina. L'escorta va sumar 13 punts i 4 assistències contra un rival que es va diluir en el tram final.

Quino Colom.

Menys rotacions, tercera victòria

El Bàsquet Girona va superar el Casademont Saragossa i va sumar la tercera victòria de la temporada. Conscient de la importància del partit contra un rival directe, Aíto va apostar per augmentar els minuts de jugadors clau com Gasol, Taylor i Colom, que va ser decisiu.

Simon Birgander.

Birgander, un exemple de compromís

Uns dies després de ser operat d'una fractura de la falange distal del tercer dit de la mà dreta, Simon Birgander va demanar ser infiltrat per poder jugar amb el Joventut a la pista del Monbus Obradoiro. El pivot suec va sumar 12 punts en 12 minuts i va ser elogiat per Carles Duran.

Jaume Ponsarnau.

La recepta de Jaume Ponsarnau

El Baxi Manresa acumula nou derrotes en deu partits. Jaume Ponsarnau coneix molt bé la casa i té un missatge tranquil·litzador. "Ja tenen clar què i com volen fer les coses. Trobaran el camí per ser competitius perquè han trobat més solidesa en el joc interior", diu.

stats