Bàsquet - Lliga Endesa
Esports 20/11/2022

La inesperada estadística que impulsa la Penya contra el Barça: l'Instant Replay de l'ARA

El Joventut recupera 16 pilotes per endur-se la victòria

2 min
Carles Duran

BarcelonaEl Joventut de Badalona és un dels equips que menys pilotes recupera i el Barça, un dels que menys en perd. Carles Duran va saber trobar la fórmula per capgirar aquesta estadística i provocar que el conjunt blaugrana malbaratés 16 pilotes. Una Penya atrevida que continua apostant pels jugadors de casa va tenir premi al seu esforç. “Hem sigut valents”, va resumir Duran, que s’ha endut tres triomfs contra el Barça en els últims nou mesos.

Nico Laprovittola

Tram final dur d’acceptar per a Saras

El Barça va malbaratar un avantatge de 13 punts a la pista del Joventut de Badalona. L’equip blaugrana, que dominava el marcador per vuit punts de diferència a l’inici del quart període, va encaixar un inesperat parcial final de 20-9. Tot i tenir un triple de Cory Higgins per guanyar, el conjunt culer va anar de més a menys al Palau Olímpic. “És molt difícil d’acceptar, això, però si no mates el partit, el rival torna”, va reconèixer Sarunas Jasikevicius.

Frankie Ferrari

Un redebut somiat amb el Baxi Manresa

El Baxi Manresa, que ha aprofitat les finestres FIBA per reinventar-se, va obtenir un triomf de mèrit contra el Baskonia. Frankie Ferrari va sumar 23 punts, 5 assistències, 5 recuperacions i 3 rebots en el seu redebut amb la samarreta de l’equip bagenc. “Ha tingut una actuació personal molt lluïda. Estic sorprès, no esperava ni guanyar ni competir tan bé”, va reconèixer Pedro Martínez, entrenador del conjunt manresà.

Marc Gasol

Marc Gasol fa de Hulk a Fontajau

Un Bàsquet Girona en creixement va tenir la seva tercera victòria de la temporada a tocar, però va acabar perdent el seu partit a la pròrroga contra un Gran Canària més experimentat. Marc Gasol no va poder contenir la seva decepció i, camí dels vestidors, va acabar colpejant amb el puny un dels sostres de la instal·lació. El pivot i president del club gironí va fer un forat en una placa.

stats