Bàsquet - Lliga Endesa
Esports 23/10/2022

L'estadística que té intranquil Saras: l'Instant Replay de l'ARA

El Barça acaba amb la imbatibilitat del Lenovo Tenerife

2 min
Sarunas Jasikevicius

BarcelonaEl Barça va posar fi a la imbatibilitat del Lenovo Tenerife, però una estadística preocupa Sarunas Jasikevicius. "En el primer quart hem iniciat atacs set vegades sense començar cap sistema o transició. Si no sabem el que fem, els nostres números són molt pobres i no arriben a 0,8 punts per possessió", diu el tècnic.

Aíto García Reneses

El Bàsquet Girona s'estrena amb optimisme

Aíto va començar la temporada 2012-13 al Cajasol amb els mateixos registres que porta el Bàsquet Girona (1-4). "I al final ens vam salvar un mes abans del final de la competició. No tenim un equip amb tant de talent, però la clau és la mateixa: entrenar bé i tenir paciència", assegura.

Ante Tomic

Peluixos, sinònim de somriures

Festa doble a Badalona. La Penya va sumar contra l'Unicaja en una tarda en què el Palau Olímpic va viure un gran llançament de peluixos durant la mitja part del partit. El club verd-i-negre es va sumar així a una campanya de la Creu Roja per recollir joguines noves, no sexistes i no bèl·liques per a infants en situació de vulnerabilitat.

Musa Sagnia

Un reforç i un invent

El Baxi Manresa va anunciar el fitxatge d'Adam Waczyński. Mentre no arriba, Pedro Martínez continua inventant-se jugadors. Musa Sagnia, un jove gambià de 19 anys, va sumar 14 punts i 4 rebots contra l'UCAM Múrcia. "S'està guanyant els minuts, però no hem d'esperar que sigui un jugador determinant", exposa.

stats