Bàsquet - Lliga Endesa
Esports 07/01/2023

Una única errada en 35 minuts i mig: l'Instant Replay de l'ARA

El Barça anota 23 dels primers 24 tirs de dos que intenta contra el Betis

2 min
Oriol Paulí

BarcelonaEl Barça va presumir d'efectivitat ofensiva contra el Reial Betis. L'equip blaugrana va anotar 23 dels primers 24 tirs de dos que va intentar contra un rival amb poca continuïtat en els esforços defensius. L'única errada del conjunt culer en els primers 35 minuts i mig la va protagonitzar Oriol Paulí, que, més enllà de l'anècdota, va completar una bona actuació al Palau Blaugrana. Els 104 punts anotats, el millor registre de la temporada. “És el partit perfecte”, va reconèixer Sarunas Jasikevicius.

Albert Ventura

El coratge del capità no caduca

El Joventut de Badalona es va retrobar amb la victòria contra el Coviran Granada. La Penya va fer un partit complet al Palau Olímpic, on els aficionats locals van tornar a gaudir de la millor versió d'Albert Ventura. L'etern capità de l'equip verd-i-negre, que va anotar els cinc tirs que va intentar, va sumar 13 punts i 3 rebots. El català va ser ovacionat per un públic que no oblida el seu coratge. "No jugo gaire, però sempre que ho faig, intento fer-ho bé", va dir.

Quino Colom i Christian Eyenga

Quino Colom, com si tingués 25 anys

El Bàsquet Girona es va desfer del Carplus Fuenlabrada i va sumar el seu tercer triomf en les últimes quatre jornades. Quino Colom va sumar 25 punts i 25 crèdits de valoració en 25 minuts. El base, que no té 25 anys sinó 34, va anotar sis triples. “Està jugant molt bé i, a més, tot i que les seves condicions no són de molta rapidesa, ha millorat molt la defensa. Aporta moltes coses a l’equip”, va analitzar Aíto García Reneses.

El Baxi Manresa s’acostuma a patir

El Baxi Manresa i el Casademont Saragossa arriben al partit d’aquesta tarda amb una trajectòria molt semblant. Els dos equips sumen tres victòries i onze derrotes. A més, els dos conjunts van perdre l’últim compromís de la Lliga Endesa a la pròrroga. “Sempre hem d’estar preparats per patir”, avisa Pedro Martínez, que s’imagina un enfrontament molt igualat contra un rival amb superioritat física en el joc interior.

stats