Bàsquet - Lliga Endesa
Esports 07/11/2022

Un Barça de bigotis i mostatxos: l'Instant Replay de l'ARA

L'equip blaugrana no perd des del 20 d'octubre

2 min
Nico Laprovittola

BarcelonaEl Barça no perd des del 20 d’octubre i ha començat novembre amb la seva millor versió. Alguns jugadors com Mike Tobey -que ahir va ser descartat-, Niko Laprovittola, Àlex Abrines o Oriol Paulí s’han deixat bigoti per sumar-se a la campanya Movember i visibilitzar la lluita contra el càncer de pròstata. El millor del triomf contra el Bàsquet Girona, però, va ser Oscar da Silva. L’aler pivot va sumar 16 punts i 14 rebots en la seva millor actuació com a blaugrana.

Eric Vila, en defensa

Un nen contra una desaparició

El Bàsquet Girona va perdre a Can Barça, on Eric Vila va formar-se com a jugador. L’aler va viure amb passió els seus anys de blaugrana, però quan era petit era un assidu a Fontajau. Quan l’Akasvayu Girona tenia problemes va anar a diferents mobilitzacions per intentar evitar la seva desaparició. “El Bàsquet Girona està intentant portar jugadors que se sentin representats. Nosaltres ens sentim identificats amb els valors que proposa el club, i els aficionats amb els jugadors”, diu.

Jarrod Jones durant el partit de Múrcia

Un pedaç que no ha funcionat

El Joventut Badalona va fitxar Jarrod Jones amb un contracte d’un mes, però l’aportació de l’aler pivot no ha sigut l’esperada i no seguirà a Badalona. Després de la derrota a la pista de l’UCAM Múrcia, l’equip verd-i-negre ja analitza les seves possibilitats, perquè a William Howard encara li falta temps per recuperar-se de la seva lesió al bessó. Mentre estudia el mercat als despatxos, el cos tècnic ja treballa per intentar rebaixar la irregularitat sobre el parquet.

Pedro Martínez, a Fuenlabrada

Els tres deures del Baxi Manresa

El Baxi Manresa arriba a l’aturada de la Liga Endesa amb cinc derrotes consecutives, però Pedro Martínez té clar el full de ruta per capgirar la situació. “Entrenar-se, recuperar jugadors que tenim lesionats i buscar gent al mercat que ens ajudi a canviar la dinàmica en què estem. L’objectiu és el 16è lloc”, diu l’entrenador de l’equip bagenc. El tercer quart contra el Carplus Fuenlabrada va penalitzar en excés un conjunt que no acaba de trobar el seu rendiment esperat.

stats