L'Acadèmia Rafel Nadal, "un somni fet realitat"

El tenista manacorí ha inaugurat les instal·lacions del nou centre de formació acompanyat de Roger Federer

Manacor s'ha convertit aquest dimecres matí en l'epicentre mundial del tenis. La inauguració de la Rafel Nadal Academy by Movistar ha reunit dos dels millors tenistes de la història, el mateix Rafel Nadal i el suís Roger Federer, per a la posada de llarg d'un centre esportiu cridat a convertir-se en referència.

24.000 metres quadrats d'unes instal·lacions en les quals es combinaran l'ensenyament del tenis i l'educació. "És un somni fet realitat", ha afirmat Nadal, al costat de Federer i del president executiu de Telefónica, José María Álvarez-Pallete. La presidenta del Govern de les Illes, Francina Armengol, així com d'altres representants institucionals i del món de l'esport, tampoc no han volgut faltar a la cita.

El centre esportiu situat a la ciutat natal de Nadal consta d'una residència, 26 pistes de tenis de terra batuda dura, un centre de 'fitness', dues piscines (una de coberta i una de descoberta), un camp de futbol 7, una pista poliesportiva i 10 pistes de pàdel.

Nadal ha expressat la seva satisfacció per un "projecte en el qual el meu equip i jo hem treballat durant anys", va indicar.

"Ho agraesc de cor, és un dia molt especial per a mi", ha dit el manacorí dirigint-se als assistents, entre els quals hi havia la seva família i els primers alumnes de l'acadèmia.

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF