Esports 23/01/2019

L'Iberojet Palma juga a Osca amb la intenció de ser el primer equip que guanyi dins la seva pista

Els mallorquins afrontaran aquest dimecres a les 21 h un partit de lliga molt exigent després de la victòria aconseguida a Son Moix davant el Força Lleida

Juanmi Mas
2 min
L'Iberojet Palma visita el Penyes Osca que encara no coneix la derrota dins la seva pista

PalmaSense temps per al descans, l'Iberojet Palma visita aquest dimecres la complicada pista del Penyes Osca, equip revelació de la temporada, que encara no sap què és perdre a la seva pista.

Els homes de Fèlix Alonso arriben al joc amb bones sensacions després de la victòria de diumenge a Son Moix contra el Força Lleida, però sense pràcticament temps per preparar el partit d'aquest dimecres (21 h).

Per a aquest partit, el tècnic lleonès podrà comptar amb tots els seus efectius a excepció del nord-americà Marcus Gilbert, que continua el seu procés de recuperació i fins d'aquí a una setmana no s'espera que pugui tornar a entrenar amb el grup.

El rival

Sens dubte es tracta de l'equip revelació de la temporada, amb un balanç de 12 victòries i 6 derrotes. Ocupa la segona plaça de la classificació i està mostrant un alt nivell de joc.

Fins a la data, el conjunt dirigit per Guillermo Arenas encara no ha perdut cap partit a casa i ha guanyat grans equips com el Reial Betis, entre d'altres.

A les files hi ha jugadors de gran talent com l'escorta nord-americà Haws, que està mostrant una gran capacitat d'anotació o l'ala-pivot macedoni Stojan Gjuroski. A més, també compten amb una parella de pivots formada per Nurger i Hartwich, que estan jugant a un gran nivell.

Fèlix Alonso, entrenador dels balears, opina que el seu equip "arriba amb moltes ganes, conscient que serà un partit molt complicat, contra un equip molt dinàmic, amb molt de ritme i que encara no ha perdut cap partit a casa", ha explicat aquesta setmana en roda de premsa.

A més, també ha advertit que es tracta de l'equip "amb millor percentatge en tir de tres de la competició", però també ha mostrat confiança en la plantilla assegurant "que està convençut que si sortim amb la intensitat i el nivell de diumenge passat tindrem opcions de ser el primer equip que guanyi a Osca".

stats