Esports 15/05/2019

El Consell presenta el 86è Gran Premi Nacional de Trot

En la carrera de diumenge hi participaran 16 poltres

Ara Balears
1 min
El 85è Gran Premi Nacional de Trot

PalmaEl conseller de Desenvolupament Local, Joan Font; el president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, Jaume A. Ramis, i el president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, han presentat el 86è Gran Premi Nacional de Trot, que es disputarà aquest diumenge 19 de maig a l'hipòdrom de Son Pardo.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, ha afirmat que "l'autofinançament del trot és necessari, per això el Consell sempre ha defensat que s'ha d'apostar per una via de finançament privada, mitjançant el joc extern, per deixar de dependre de l'Administració pública." Font ha expressat que "cada edició és una nova oportunitat per fer balanç i ser conscients de tot el que hem aconseguit i el que encara podem fer per situar el trot al lloc que es mereix. Si fa falta, cercant noves fórmules de suport i col·laboració."

En la carrera de diumenge hi participaran 16 poltres. El programa esportiu començarà dissabte horabaixa, i diumenge arribarà a les 18 h la celebració del Gran Premi Nacional. Enguany també es podrà veure una mostra dels cartells de les darreres edicions del Gran Premi i, com ja és tradicional, s'ha organitzat el concurs de dibuixos escolars relacionats amb el món del cavall, en el qual han participat centenars de nins en edat escolar. Les làmines d'aquest concurs restaran exposades durant tot el cap de setmana a les instal·lacions de l'hipòdrom.

stats