FUTBOL
Esports 12/07/2016

Yassine Bounou substituirà Becerra al Girona

El club gironí ha fitxat al porter marroquí per rellevar Becerra, en un estiu ple de moviments

Ferran Rigat
2 min
Yassine Bounou sobre la gespa de Montilivi

BarcelonaEl Girona ja ha presentat al seu nou porter, Yassine Bounou, procedent de l'Atlètic de Madrid. Bounou defensarà la porteria de Montilivi durant les dues pròximes temporades amb una d'opcional. El nou jugador arriba després de completar dues temporades cedit al Saragossa. Fill de pares marroquins, va néixer fa 25 anys al Canadà; i és des del 2013 internacional amb el Marroc, país al qual va arribar quan tenia 3 anys.

Per tant, Pablo Machín ja compta amb un recanvi de garanties després de l'adéu d'un icona de l'equip, Isaac Becerra. El Valladolid va concretar el fitxatge del porter el mes passat. El futbolista nascut a Santa Coloma de Gramanet va arribar la temporada 2012/13, però no es va fer amb la titularitat fins la temporada següent. Becerra va acabar aquest any com el porter menys golejat de la categoria i va lluir el braçalet de capità en vuit partits. Però Becerra no ha sigut l'únic en agafar el pont aeri Girona-Valladolid. Jaime Mata també s'ha incorporat al nou projecte de Paco Herrera.

Abans de concretar l'arribada de Bounou, el Girona ja havia trobat substituts per les dues baixes. Per cobrir la porteria el club gironí es va fer amb la contractació de René Román. El porter va arribar procedent del Llagostera, equip que ha baixat a Segona Divisió B. El recanvi de Jaime Mata ha sigut un vell conegut del club, Fran Sandaza. El davanter va jugar la temporada passada a la lliga xinesa.

Un altre vell conegut per un adéu important

Un dels homes més destacats d'aquestes últimes ha sigut Florian Leujene. El central francès, cedit pel Manchester City, va abandonar la disciplina gironina per fitxar per l'Eibar. Per cobrir la baixa del central l'equip va fitxar a Jonás Ramalho procedent del Bilbao Athletic. El central, que pot actuar de lateral dret, va jugar cedit al Girona des del 2013 fins al 2015.

També com a central juga Juanpe, que ha arribat procedent del Granada. L'altre fitxatge tancat ha sigut el del migcampista Portu, que la temporada passada va jugar a l'Albacete.

stats