LIGA ADELANTE
Esports 28/02/2015

El Girona vol recuperar el camí del triomf contra el Numància

Els gironins busquen el triomf després de dos partits sense aconseguir-lo (17 h, Esport3)

Efe
2 min
Els jugadors del Girona celebren un gol aquesta temporada / GIRONA FC / LFP

GironaEl Girona vol retrobar-se amb la victòria aquest diumenge contra el Numància (17 h, Esport3), després de dos partits sense fer-ho, que l'han allunyat dels llocs capdavanters de la classificació. El conjunt dirigit per Pablo Machín travessa un moment complicat en aquest tram de la temporada en què a més de no acompanyar-li els resultats davant rivals directes (0-0 a casa davant l'Sporting i 2-1 al Benito Villamarín contra el Betis), se li acumulen les baixes.

Els catalans s'estan trobant amb plantejaments complicats dels seus rivals, que cada vegada els coneixen més, i amb la visita del Numància volen recuperar les bones sensacions aquest diumenge a Montilivi. Per al partit d'aquest diumenge, Machín seguirà sense poder comptar amb David Juncà, que fa gairebé quatre mesos que està fora per molèsties, així com tampoc amb Eloy, que pateix un trencament muscular des del partit contra l'Sporting i que estarà al voltant de quatre setmanes de baixa.

A aquestes dues baixes s'afegeix la de l'indiscutible Pere Pons, que acumula cinc grogues. i a més, Felipe Sanchón, per molèsties musculars, serà dubte fins a última hora.

Per la seva banda, el Numància viatja fins a terres catalanes amb la intenció de seguir creixent, en un partit on recupera el seu capità Julio Álvarez, després de complir un partit de sanció davant l'Albacete. A l'equip de Juan Antonio Anquela li va saber a poc l'empat davant l'Albacete i aspira a Girona a anotar-se una victòria que li permetria mirar cap amunt a la classificació, amb la vista posada en somiar amb disputar les eliminatòries d'ascens.

Alineacions probables:

Girona: Becerra; Cifuentes, Ramalho, Richy, Lejeune; Aday, Íñiguez, Granell, Christian Gómez, Cristian Alfonso; i Sandaza.

Numància: Biel Ribas; Cicinho, Gaffoor, Juanma, Ripa; Antonio Tomás, Marc Pedraza; Natalio, Julio Álvarez, Vicente; Sergi Enrich.

Àrbitre: Pablo González Fuertes (comitè asturià).

Estadi: Municipal de Montilivi.

Hora: 17:00 hores, Esport3.

stats