Esports 31/10/2014

El Palma Futsal vol fer una passa més cap a la Copa

Els de Juanito s'enfronten al Magna Navarra en un partit decisiu en les seves aspiracions de classificar-se entre els vuit primers al final de la primera volta

Ara Balears
2 min

PalmaEl Palma Futsal vol fer aquest divendres vespre (20.30 hores, Son Moix) una passa més cap a la Copa d'Espanya. Després de la derrota que patiren contra el Llevant, els de Juanito volen tornar al camí del triomf davant el Magna Navarra, un rival directe en les aspiracions palmesanes de classificar-se entre els vuit primers al final de la primera volta, posicions que donen dret a disputar la Copa.

El Magna Navarra precedeix el Palma en la classificació. Els de Juantio són sisens amb 12 punts i els navarresos, setens amb 10; per tant, una victòria dels locals deixaria l'objectiu a tocar i reforçaria les seves opcions de ser entre els millors al final de la primera meitat de la competició.

Per al duel, Juanito no podrà comptar amb Paradinsky, que ha hagut de viatjar al Brasil per motius administratius. D'altra banda, el tècnic ha reconegut que l'equip no va estar al seu nivell en el duel contra el Llevant, però que a hores d'ara el Palma ja ha recuperat "les bones sensacions". "No per un partit hem deixat de saber jugar i fer les coses bé. És cert que no estiguérem bé en el darrer partit, no estiguérem en la nostra línia, però hem recuperat les bones sensacions de joc durant la setmana i l'equip donarà la talla i farem un bon partit", ha indicat.

De tota manera, el tècnic sap que no serà un compromís senzill de resoldre, ja que el Magna Navarra arriba amb la intenció d'avançar els palmesans en la classificació. "S'ha d'anar partit per partit i serà un duel molt complicat perquè és un rival directe, que té una estructura tant de club com d'equip des de fa molts anys i que, a pesar de canviar jugadors i la baixa de Rafa Usín, continuen sent un equip complicat. Està amb 10 punts, fa bé les coses i és un equip regular. És un club amb una idea clara del que vol i ho cerca, fet que el fa ser més complicat, ha indicat el tècnic.

stats