BARÇA
Esports 07/05/2014

La Fundació del Barça porta el programa 'FutbolNet' a la ciutat de Rosario

El projecte s'aplica en col·laboració amb la Fundació Leo Messi i beneficia 150 infants argentins

Ara
1 min
El Barça ha portat el projecte 'FutbolNet' a Rosario / FCBARCELONA

BarcelonaLa Fundació FC Barcelona i la Fundació Leo Messi posen en marxa a Rosario (Argentina) el programa 'FutbolNet' amb l'objectiu de fomentar entre els joves els valors que es deriven de la pràctica del futbol.

El projecte s'aplicarà a partir d'aquest dijous a l'escola 551 Sonia Beatriz González Ábalos del barri de la Tablada de Rosario, situada molt a prop d'on va viure Messi durant la seva infància, i se'n beneficiaran 150 nens i nenes d'entre 10 i 13 anys, escollits seguint criteris de vulnerabilitat social. Dividits en sis grups de 25 membres cadascun, aplicaran aquesta metodologia a les pistes esportives de l'escola dos cops per setmana en sessions de dues hores.

L'objectiu principal de 'FutbolNet' a Rosario és realitzar un profund treball de reflexió sobre els valors amb els infants per contribuir a prevenir o redreçar conductes de risc vinculades a circuits delictius i de violència, especialment nombrosos en aquesta zona de la ciutat que alhora pateix una alta densitat de població.

stats