Esports 14/08/2019

L'Espanyol tindrà un nou patrocinador principal xinès: LDSports

Riviera Maya passarà a ser ubicat en una altra part de la samarreta

Roger Requena
2 min
Wu Lei, amb la samarreta de l'Espanyol

BarcelonaL'Espanyol segueix bastint ponts amb la Xina. Si fa uns dies va anunciar un acord amb iFLYTEK, el pròxim pas que s'anunciarà, aquest dimecres mateix, serà l'anunci d'un acord amb una empresa xinesa, que es convertirà en el patrocinador principal de l'entitat i, per tant, tindrà presència a la part frontal de la samarreta. Segons ha avançat 'Pericosonline', es tracta de LDSports, una plataforma de notícies d'esports del gegant asiàtic que ja patrocina la samarreta del Southampton anglès (un altre club amb propietari xinès, Gao Jisheng). No van transcendir les xifres, però a Anglaterra es parlava d'un "acord rècord" a la lliga anglesa. La marca, que ha desembarcat aquest mateix estiu al mercat xinès, patrocina el Southampton fins el curs 2021-22.

A l'Espanyol, la seva arribada implicarà que el nom del fins ara principal patrocinador, Riviera Maya, quedi reubicat en una altra part de la samarreta, probablement a la part posterior. Passaran a tenir un paquet de patrocini important, però inferior a l'actual, ja que eren els patrocinadors principals. Riviera Maya apareixia a la samarreta de l'Espanyol des de l'agost del 2017, quan es va firmar un acord de dos milions anuals més variables per a sis temporades, fins al 2023.

L'estat mexicà de Quintana Roo, que ja s'havia publicitat a la samarreta de l'Espanyol el 2011 amb Cancún, va passar el 2017 a substituir els patrocinis itinerants de Rastar Group, que va anar publicitant diverses empreses del conglomerat xinès. A part de ser reubicada a la samarreta, Riviera Maya seguirà vinculada al club apareixent en altres actius que posaran en marxa, i que li permetran posicionar-se a la Xina, on volen captar turistes. Ara l'Espanyol ha trobat una nova empresa –el nom de la qual es comunicarà aquest divendres, quan es presentarà l'acord– que ha presentat una oferta "molt bona" al club. Un acord que repercutirà de manera positiva en els comptes de l'entitat, que rebrà uns ingressos afegits. L'efecte Wu Lei continua donant rèdits al club blanc-i-blau.

stats