BARÇA
Esports 02/05/2019

'Entra en joc': la campanya del Barça per frenar l'assetjament escolar

La seva fundació publica un curtmetratge amb motiu del Dia Internacional contra el 'bullying'

Ara
1 min
'Entra en joc': la campanya del Barça per frenar l'assetjament escolar

BarcelonaEl Barça, a través de la seva Fundació, ha publicat aquest dijous una campanya amb motiu del Dia Internacional contra l’Assetjament Escolar. Es tracta d'un vídeo, 'Entra en joc', interpretat per joves actors, en què es mostra un cas d'assetjament i violència escolar i es convida l’espectador a actuar i parlar sobre aquesta problemàtica social.

El curtmetratge està dirigit per l'actor i director Marc Martínez, realitzat per Marta Puig, amb guió d'Iván Morales i interpretat per diversos actors adolescents, com, León Martínez, conegut, entre d’altres papers, per haver participat a la premiada sèrie Merlí.

El vídeo s’ha realitzat en un format innovador, simulant el seguiment de la història d’un equip de futbol sala d’una escola a través d’una xarxa social i on la figura de l’espectador és clau per aturar una situació d’aquest tipus. "El vídeo 'Entra en joc' pretén ser una eina de sensibilització i al mateix temps una reflexió sobre l’important paper que juguen els observadors passius en l’èxit i la consecució de l’assetjament escolar", diu la Fundació del Barça a través d'un comunicat oficial.

stats