PORTADES ESPORTIVES
Esports 26/11/2014

"Dos rècords i sis gols en tres dies": Messi, protagonista de les portades de la premsa esportiva

A Madrid asseguren que Cristiano té "un repte colossal" per igualar els registres de Messi després dels tres gols de l'argentí contra l'Apoel

Ara
2 min

BarcelonaRecull de portades dels diaris esportius d'aquest dimecres:

Sport: "Dos rècords i sis gols en tres dies", titula per explicar que Messi ha superat una nova marca, la de gols a la Lliga de Campions del madridista Raúl. La resta de temes de portada fan referència a la Champions: triomf de l'Athletic, del Chelsea i del City.

Portada 26 novembre Sport

L'Esportiu: L'Esportiu"Insuperable" és l'adjectiu per parlar del rècord de mEssi. "El Barça vol creus i Pascual fins al 2017", diu, sobre el conjunt de bàsquet blaugrana.

Portada 26 novembre Esportiu

Mundo Deportivo:Mundo Deportivo "74 gols: de rècord en rècord i de 'hat trick' en 'hat trick'". A la portada també hi ha espai per explicar que Del Bosque "li dóna un toc" a Mourinho.

Portada 26 novembre Mundo Deportivo

As: "Cristiano, repte colossal": necessita 4 gols per recuperar un rècord madridista després dels 3 gols de Messi contra l'Apoel. També destaca: "Villar entabana les territorials amb els diners destinats als Jocs".

Portada 26 novembre As

Marca: "Ancelotti, a pel ple de Mourinho": el Madrid busca la 15a victòria consecutiva. També hi ha espai per a l'Atlètic de Madrid: "L'Atlètic se la juga en un grup enverinat".

Portada 26 novembre Marca
stats