RCD Espanyol
Esports 21/01/2023

Dos hospitalitzats després d'una baralla múltiple entre seguidors de l'Espanyol i del Betis

Els fets s'han produït prop de l'RCDE Stadium abans del partit de Lliga

1 min
L'agressió s'hauria produït en una zona on La Curva estava organitzant una carpa

BarcelonaUna baralla entre seguidors de l'Espanyol i del Betis prop de l'estadi Cornellà-El Prat ha acabat amb diversos ferits. Almenys dos seguidors blanc-i-blaus haurien estat traslladats a centres hospitalaris per ser atesos, segons han explicat a l'ARA fonts del club espanyolista. Altres casos més lleus han rebut assistència mèdica per part d'una ambulància. Des del club espanyolista admeten que no els consta que hi hagi cap ferit greu, però sí algunes contusions al cap i a la resta del cos que hauran de revisar els serveis mèdics.

Aficionats de l'Espanyol i del Betis s'haurien barallat a la rodalia de l'RCDE Stadium.

Els fets han tingut lloc aquest dissabte a mig matí als voltants de l'RCDE Stadium, en un espai situat prop del camp de la UE Cornellà on el grup d'animació La Curva sol instal·lar carpes abans de cada partit de l'Espanyol. Testimonis que han avisat els Mossos asseguren que es tractaria d'una baralla al carrer Sorral del Riu de Cornellà de Llobregat, entre dos grups d'aficionats, un del Betis i un altre de l'Espanyol. Aquests s'haurien llançat mútuament cadires i ampolles de vidre trencades. Un cop han arribat al lloc dels fets part dels efectius dels Mossos d'Esquadra designats per al cordó de seguretat de l'Espanyol-Betis, la situació s'ha normalitzat. De moment no hi hauria cap detingut.

A través d'un comunicat, l'Espanyol ha denunciat i condemnat "l'agressió perpetrada per part d'una sèrie de radicals pendents d'identificar a aficionats blanc-i-blaus".

stats