CICLISME
Esports 24/10/2012

El metge Luis García del Moral diu que la USADA li va oferir impunitat a canvi d'acusar Armstrong

El metge refusa en un comunicat "qualsevol implicació" i assegura que recorrerà les sancions de la USADA al Tribunal d'Arbitratge Esportiu

Efe
1 min

MadridEl metge espanyol Luis García del Moral, suspès per a tota la vida per l'Agència Antidopatge dels Estats Units (USADA) per la seva presumpta implicació en la trama de dopatge del cas Armstrong, assegura que l'organisme americà li va oferir "quedar fora de les acusacions si declarava contra Armstrong".

Segons un comunicat, el metge refusa "qualsevol implicació" i no accepta les sancions de la USADA, així que recorrerà davant el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS). Del Moral afirma que l'oferiment d'impunitat a canvi de delatar Armstrong li va ser formulat el passat mes de juny a través del seu representant legal.

El metge incideix que en cap moment va participar de pràctiques dopants mentre va ser el metge de l'equip US Postal (1999-2003). "No va haver-hi durant aquests anys cap positiu per dopatge a l'equip, ni lesions o malalties derivades de la meva actuació mèdica, ni llavors, ni posteriorment", afirma.

stats