El Barça Lassa converteix la solidesa en un hàbit (94-70)

L'equip blaugrana s'ha tret de sobre el MoraBanc Andorra per segona vegada en cinc dies

i
àlex Gozalbo
Ante Tomic

BarcelonaEl Barça Lassa s'ha tret de sobre el MoraBanc Andorra (94-70) per segona vegada en cinc dies i, a l'espera del partit del Kirolbet Baskonia a Sevilla, dormirà com a segon classificat de la Lliga Endesa. Ante Tomic, que ha acabat amb 16 punts i 10 rebots, i Adrien Moerman, que ha sumat 15 punts i 11 rebots, han sigut dos dels protagonistes en un dia en què Pierre Oriola tan sols ha pogut jugar 4:16 minuts per culpa d'un dolorós cop. Pau Ribas ha repartit 8 assistències.

El guió de dimarts s'ha repetit. Quatre dies després de sentenciar la final de la Lliga Nacional Catalana ACB contra el MoraBanc Andorra en el primer quart, el Barça Lassa ha copiat la posada en escena de Reus contra el mateix rival. L'equip blaugrana ha anotat sis dels set primers triples que ha intentat i ha tancat el primer període amb una diferència de 19 punts (31-12). "Hem regalat el primer quart", ha resumit Joan Peñarroya. El conjunt visitant ha trigat a reaccionar, però ha sabut millorar la seva transició defensiva al Palau Blaugrana per arribar al descans amb una renda negativa de 15 punts (47-32).

Tot i que el MoraBanc Andorra ha millorat, el Barça Lassa no ha afluixat i ha mantingut una renda estable. La fiabilitat de l'equip blaugrana és cada dia més gran. "Hem jugat un partit complet, amb una bona actitud i una bona defensa", ha opinat Svetislav Pesic. "El Barça Lassa ha estat molt bé, però nosaltres hem estat lluny del nostre nivell", ha reconegut Peñarroya.