BARÇA
Esports 09/01/2015

Cesc: "Messi és feliç al Barça. No m'agrada que diguin que puc fer de mitjancer per fer que vingui al Chelsea"

El migcampista del Chelsea repassa l'actualitat blaugrana al programa 'Al primer toque', d'Onda Cero

Ara
2 min
Cesc, durant l'entrevista a 'Al primer toque' / @AlPrimerToque

BarcelonaCesc Fàbregas, migcampista del Chelsea, ha parlat aquest dijous a la nit al programa 'Al primer toque', d'Onda Cero. El català ha repassat l'actualitat blaugrana, començant per Leo Messi. "És tot més natural del que s'ha muntat. Messi és feliç al Barça", ha dit Cesc, que assegura que li incomoda que diguin que ell pot ajudar a convèncer l'argentí perquè fitxi pel Chelsea.

"No m'agrada que diguin que puc fer de mitjancer per fer que vingui al Chelsea. Què hi pinto jo parlant de contractes? Qui sóc jo? Només un jugador de futbol! Ell farà el que el faci més feliç. Jo, com a amic, company i futbolista, si puc tornar a tenir l'oportunitat de jugar amb ell, benvinguda sigui", ha dit.

Sobre l'enfrontament entre l'argentí i Luis Enrique, Cesc ha comentat que no coneix Luis Enrique, però sí Leo: "Dubto molt que estigui passant el que diuen, perquè ell és un noi molt tranquil i mai he vist res d'això en els tres anys que hem passat junts", explica.

Sobre l'adéu de Zubizarreta i la convocatòria d'eleccions, el d'Arenys ha assegurat que "va ser sorprenent". Per ell, la convocatòria d'eleccions és "un bon pas per al club", mentre que sobre l'adéu de Zubizarreta, ha dit: "Va ser sorprenent, perquè ha estat una persona qüestionada en els últims mesos i s'ha mostrat sòlid i confiat de poder tirar el projecte endavant. La sanció [de la FIFA] haurà estat important en la decisió".

Cesc també ha parlat de Piqué i ha assegurat que el barceloní "només pensa a triomfar al Barça", i sobre la Pilota d'Or, aposta per Messi. "El millor del món, el que té més talent, és Messi. En el que diuen que ha estat el seu pitjor any s'ha quedat a tres gols del millor Cristiano. Tàcticament i futbolísticament és el millor. Cristiano és més rematador. Messi participa més, jo al meu equip sempre el voldria".

Per últim, Cesc s'ha referit a l'estil de joc del Barça i a la seva etapa al club blaugrana. "Al Barça és molt difícil jugar, hi hagi l'entrenador que hi hagi. Sempre jugues igual. S'ha de guanyar i jugar com sempre ha jugat el Barça. Això és un repte molt gran: a can Barça no és tant guanyar sinó com es guanya", ha indicat. Sobre la seva posició al camp, el d'Arenys ha dit: "La posició de Xavi és la que més m'agrada, però en la que menys vaig jugar. Al Barça vaig començar així fins que em van dir que tenia la meva posició. Això em va costar molt, trobava a faltar tocar tant la pilota com ara. Hi ha jugadors millors que jo, però sempre he treballat, he arribat a sentir que era un gandul, però jo sempre em cuidava", ha conclòs.

stats