BARÇA
Esports 29/11/2013

Cesc: "No va faltar actitud, l'equip corre i va donar la cara"

El migcampista assegura que diumenge a San Mamés "es veurà la reacció i capacitat d'aquest equip"

Ara
2 min
Cesc Fábregas, durant la roda de premsa

BarcelonaEl migcampista del Barça, Cesc Fàbregas, no creu que s'hagi d'exagerar després de la desfeta contra l'Ajax a la Lliga de Campions. "No s'ha de dramatitzar com se sol fer en aquest club", ha avisat Cesc, qui ha admès que la plantilla és conscient que s'han "de millorar moltes coses" i que "diumenge es veurà la reacció i capacitat d'aquest equip". Cesc ha tornat a veure el partit contra l'Ajax i creu que no va faltar "actitud" durant els primers 45 minuts a Holanda: "L'equip corre i va donar la cara, però ens van jugar d'una manera que ens van fer mal".

"No hi ha la perfecció en el món del futbol, el Barça dels 6 títols també tenia coses a millorar", ha afegit el futbolista, qui ha dit que a vegades "no passa res" si l'equip tira enrere i s'"agrupa". El blaugrana ha relativitzat el concepte de la possessió, tenir la pilota sempre sense ser agressiu en atac no aporta res: "La possessió atacant és la millor manera de fer por al rival".

Cesc Fàbregas ha explicat que la plantilla ha tingut una conversa amb Gerardo Martino abans de l'entrenament. "Hem tingut una xerrada distesa amb l'entrenador. S'ha de fer autocrítica, però nosaltres sempre n'hem fet, també quan hem guanyat. Cal remarcar-ho, de 21 partits és la primera derrota", ha recordat el migcampista. "Ens va faltar ser més incisius, buscar més pilotes a l'espai, la transició ofensiva no va ser ràpida", ha afegit sobre la segona meitat a l'Amsterdam Arena. Pel d'Arenys, l'Ajax va sortir "a un altre ritme". "No érem els amos del partits i això ens va doldre més. Va faltar això a la primera part", ha conclòs.

"Després de la derrota, qualsevol camp és un bon escenari. Hem de demostrar capacitat de reaccionar i crec que la trobarem", ha explicat Cesc sobre la derrota a la Champions. El català ha explicat que l'equip s'ha trobat més còmode en els partits "d'anada i tornada" i ha qualificat l'Athletic de conjunt "impressionant".

stats