Barça
Esports 08/12/2017

Comença a buidar-se l'infermeria del Barça

Dembélé, Rafinha, Mascherano i Iniesta treballen amb el grup

Efe
1 min
Rafinha passa pel túnel en el seu retorn als entrenaments

BarcelonaEl Barça va recuperant de mica en mica efectius i aquest divendres els lesionats Ousmane Dembélé, Rafinha Alcántara, Javier Mascherano i Andrés Iniesta han fet una part de l'entrenament amb el grup. El tècnic del conjunt blaugrana, Ernesto Valverde, ha dirigit una sessió a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb tots els jugadors disponibles del primer equip i en la qual també ha participat el defensa del Barça B David Costas.

La novetat de Rafinha ha sigut la més destacada de l'entrenament. I és que és la primera vegada que el migcampista brasiler, que ha rebut el tradicional túnel de benvinguda per part dels seus companys, forma part de la sessió amb l'equip després de la greu lesió que va patir al genoll dret el 2 d'abril al camp del Granada.

Dembélé segueix recuperant-se del trencament del tendó del bíceps femoral de la cama esquerra i acumulant entrenaments; Mascherano, d'un trencament fibril·lar del bíceps femoral de la cama dreta i Iniesta, d'una sobrecàrrega al soli de la cama esquerra. El manxec podria rebre l'alta mèdica si completa amb normalitat l'entrenament de matí i té opcions d’entrar a la convocatòria per jugar a Vila-real.

stats