FUTBOL
Esports 06/04/2019

El Bayern Munic guanya el Borussia Dortmund i li pren el liderat de la Bundesliga (5-0)

Hummels, Lewandowski amb un doblet, Javi Martínez i Gnabry han sigut els golejadors

Adrià Fernández
El Bayern de Munic celebrant un gol en la victòria per 5-0 al Borussia Dortmund

BarcelonaMés de tres punts en joc: pràcticament un títol de lliga. La victòria del Bayern Munic per 5-0 davant del Borussia Dortmund el col·loca com a nou líder de la Bundesliga amb 64 punts. El Dortmund baixa a la segona posició, a només un punt dels bavaresos i amb sis partits encara per davant.

El Bayern ha sigut molt superior al Dortmund i al minut 10 ha obert la llauna gràcies a una rematada de cap de Mats Hummels, després que Thiago servís un córner. Set minuts després, Lewandowski ha transformat una gran jugada individual en el 2-0. Ja als últims compassos del primer temps, Javi Martínez i Serge Gnabry, de cap, han sentenciat el partit amb el 4-0 al descans.

El domini dels de Nico Kovac ha continuat durant el segon temps, això sí, amb una marxa menys. A un minut del final, Robert Lewandowski ha signat el seu segon gol i el 5-0 definitiu. D'aquesta manera, els bavaresos es revengen del partit de la primera volta, quan el Borussia Dortmund els va derrotar per 3-2.