FUTBOL
Esports 27/02/2013

Guardiola i la cúpula del Bayern pensen en Lewandowski, segons 'Bild'

La reunió va tenir lloc a Zuric, segons informa aquest mitjà de comunicació

Efe
1 min

BarcelonaEl futur entrenador del Bayern Munic, Pep Guardiola, es va reunir dimarts passat en secret amb la cúpula del seu pròxim club, per tractar, pel que sembla, de l'eventual fitxatge de Robert Lewandowski, segons informa el popular diari 'Bild'.

La reunió va tenir lloc en un hotel de Zuric, d'acord amb aquest mitjà, i hi van participar, a més de l'extècnic del Barcelona, el president del club bavarès, Karl-Heinz Rummenigge, i el director tècnic Matthias Sammer. 'Bild' recorda en la seva informació que Rummenigge havia assegurat, en confirmar el fitxatge del tècnic, que aquest seguiria a Nova York fins al final d'aquesta temporada per no entorpir el treball de l'encara titular Jupp Heynckes.

L'assumpte de la reunió secreta a Suïssa van ser els plans de fitxatge per a la temporada, en especial, pel que fa al davanter Lewandowski, actualment a les files del Borussia Dortmund. 'Bild' difon aquestes informacions coincidint amb el partit que disputaran aquest dimecres el Bayern i el Dortmund, a quarts de final de la Copa d'Alemanya.

stats