El Bayern no s'atura i goleja al camp de l'Eintracht de Frankfurt (0-4)

Thomas Müller ha fet tres gols en un triomf còmode dels bavaresos

Ara
Ribéry i Müller, celebrant un gol del Bayern a Frankfurt

BarcelonaDesprés de certificar la seva classificació per als vuitens de final de la Champions com a primer de grup, el Bayern de Guardiola ha golejat al camp de l'Eintracht de Frankfurt per 0-4 i segueix liderant amb comoditat la Bundesliga, on encara no ha perdut.

Thomas Müller ha marcat el 0-1 als 23 minuts gràcies a Ribéry. A la segona part, el festival bavarès ha continuat amb dos gols més de Müller (min 64 i 67), autor d'un 'hat trick'. El suís Shaqiri ha fet el 0-4 en els darrers minuts (min 86). Sense el lesionat Alaba, Guardiola ha buscat solucions amb Dante, Rafinha, Boateng i Bernat a la defensa. Xabi Alonso ha estat titular i Robben ha jugat a la segona part.

El Bayern suma 27 punts. Darrere, amb 20 punts, hi ha el Borussia Moenchengladbach i el Wolfsburg (amb un partit menys). L'Augsburg ha golejat el Paderborn (3-0), el Friburg ha derrotat un Schalke que queda lluny de les primeres posicions i el Colònia ha guanyat per 3-4 al camp del Hoffenheim.