BÀSQUET
Esports 18/11/2019

El Baxi Manresa vol retrobar-se amb la victòria davant l'Oostende belga

Els del Bages encara no han perdut al Nou Congost en la competició europea

Guillem Camps
1 min
Ryan Toolson celebra una cistella en el partit de debut a Europa davant el Torun

BarcelonaEl Baxi Manresa rep aquest dimarts (20.30 h, DAZN) el Filou Oostende en la sisena jornada de la fase de grups de la Basketball Champions League. El conjunt manresà buscarà oblidar la transcendental derrota a la Lliga Endesa contra el Monbus Obradoiro i mantenir-se invicte al seu pavelló a Europa.

Per a l'enfrontament d'aquest dimarts al feu bagenc, Pedro Martínez encara no podrà comptar amb el capità Pere Tomàs ni amb el dominicà Eulis Báez, mentre que David Kravish és dubte. En canvi, sí que tindrà a disposició l'últim fitxatge, el britànic Luke Nelson, que ja va debutar dissabte passat en la competició domèstica.

Per la seva banda, el Filou Oostende és un dels millors equips de la poc coneguda lliga belga, però a la Basketball Champions League es troba per darrere dels catalans, amb un triomf menys. A més, encara no coneix la victòria a domicili, mentre que els del Nou Congost no han fallat en cap dels tres compromisos davant dels seus aficionats.

Mitrovic renova per un mes

L'aler pivot serbi Luka Mitrovic, reforç temporal del Baxi ara fa un mes per pal·liar els problemes en les posicions interiors, continuarà vinculat a l'entitat, com a mínim, fins al 18 de desembre. L'última lesió d'Eulis Báez, i les molèsties que encara arrossega David Kravish, han provocat que el club li allargui el contracte. Fins ara, el seu partit més destacat ha estat a la pista del Fuenlabrada, on va anotar 21 punts i va firmar 24 crèdits de valoració.

stats