BÀSQUET
Esports 08/02/2020

El Baxi Manresa no baixa del núvol i derrota el Casademont Saragossa (85-67)

Actuació espectacular de Kravish i Cvetkovic

ManresaEl Baxi Manresa continua passant-s'ho bé en una temporada que ha aconseguit convertir el Nou Congost en un pavelló on pocs guanyen. En aquesta ocasió ha caigut el tercer classificat, el Casademont Saragossa (85-67), amb una actuació espectacular de Kravish (20 punts) i Cvetkovic (22 punts).

Brussino, amb dos triples, ha marcat el ritme a favor dels aragonesos de sortida, però un parcial de 11-0 ha donat la volta al marcador al final del primer quart. Al segon quart Dani Pérez ha connectat amb Kravish, i de mica en mica el Baxi s'ha anat escapant (42-35).

A la represa quatre triples locals han trencat el partit (60-43). El Casademont s'ha rendit a un Nou Congost ple de gom a gom, que ha acabat de celebrar el triomf quan ha arribat una doble tècnica al visitant Ennis ja en l'últim quart. Allunyant-se del descens, el Baxi s'ha llepat les ferides europees de la millor manera.