FUTBOL SALA
Esports 02/07/2019

El Barça de futbol sala fa oficial la incorporació de Daniel Shiraishi

El jugador brasiler arriba lliure del Movistar Inter i firma un contracte de dues temporades

Oriol Santos
2 min
El Barça fa oficial la incorporació de Daniel Shiraishi

BarcelonaEl Barça ha fet oficial aquest dimarts el fitxatge de Daniel Shiraishi. El jugador brasiler arriba lliure i firma per les dues pròximes temporades. L'ala, de 33 anys, arriba lliure procedent del Movistar Inter, on ha jugat les últimes cinc temporades. Daniel cobrirà la plaça vacant que deixa Leo Santana, que no ha allargat la seva vinculació amb el club blaugrana després de convertir-se en un dels símbols del Barça en els últims dos anys.

La incorporació de Daniel Shiraishi, rumorejada des de fa mesos, suposa un cop d'autoritat de l'actual campió de la LNFS. El Barça fitxa un dels emblemes del seu gran rival, el Movistar Inter i, per tant, aconsegueix enfortir-se i debilitar un dels millors equips del món. Daniel és un jugador de qualitat contrastada i peça clau en els títols del Movistar Inter en aquests últims anys. Va arribar al club de Torrejón procedent del Carlos Barbosa brasiler, i amb l'Inter ha guanyat 4 Lligues, 2 Champions, 2 Copes d’Espanya, 1 Copa del Rei i 3 Supercopes d’Espanya. Aquesta última temporada ha sigut el màxim golejador del club interista a la Lliga, amb 19 gols.

El fitxatge de Shiraishi pot ser l'únic del Barça durant aquest període de mercat estival. El club pretén mantenir el bloc guanyador d'enguany i el brasiler és l'únic retoc que s'ha considerat oportú. Tot i així, el Barça haurà de solucionar la situació d'Adri Ortego, que després d'una cessió a l'Osasuna Magna, torna a casa i haurà de buscar una sortida per tenir minuts.

Un jugador diferent

L'ala brasiler, de 33 anys, és un futbolista molt complet, d’una tècnica exquisida, i també destaca pel seu desplegament físic i bona definició. Un jugador molt versàtil que també pot ocupar ocasionalment la posició de tanca. La seva bona visió de joc i precisió en la passada el converteixen en un jugador molt valuós per a un equip com el Barça, acostumat a tenir la possessió.

Es tracta d'un d'aquells jugadors especials, amb un do per trobar escletxes en la defensa contrària i amb una extraordinària qualitat per superar rivals. El seu exquisit control de les dues cames el converteix en un futbolista diferent. Capaç de conduir, xutar, trepitjar i regatejar amb tots dos peus, el brasiler és la cirereta del pastís d'un projecte culer que té la UEFA Futsal Champions League com a principal objectiu.

Daniel ha atès els mitjans oficials del club i, en les seves primeres declaracions com a jugador del Barça, s’ha mostrat ambiciós amb la nova etapa que comença. “Em sento preparat per ajudar el Barça a guanyar el màxim de títols possibles. Ara ens toca començar un nou cicle i el gran repte és aixecar la Champions”, ha comentat.

stats